Ce este de fapt Taekwondo?

Taekwondo este o arta martiala de autocultivare, care ofera posibilitatea de a executa tehnici in aer, folosind mainile goale si nemasurata viteza si putere, si de a realiza integrarea spirituala prin cultivarea spiritului si energiei intr-un intreg, care este omul.

A practica taekwondo presupune, ca in orice activitate, interes, dar mai mult decit atit studiu si foarte multa perseverenta.

Perseverenta este un element cheie deoarece persoana care se decide sa inceapa practica si studiul taekwondo-ului trebuie sa inteleaga ca a porni pe acest drum si apoi a renunta inseamna ca a piedut vremea inutil.

Perseverenta este importanta pentru ca a studia taekwondo este necesar timpul unei intregi vieti. Si asta datorita faptului ca taekwondo are menirea de a realiza o dezvoltare armonioasa intre toate compartimentele vietii. Intre realizarile profesionale personale, intelectuale, financiare cat si progresul exceptional pe plan fizic; si nu in ultimul rind al capacitatii de raspuns corespunzator in orice situatie limita ce implica conflictul.

Material adunat si editat de MADALIN ANISIEI