Prefata

Informatii utile pentru oricine este interesat.

La capitolul CALENDAR, ne vom stradui sa va tinem la curent cu toate activitatile in care Taekwondo Club VIP este implicat.

De asemenea, in ceea ce priveste capitolul INFORMATII TAEKWONDO, ne straduim sa ii ajutam in special pe cei mai putin initiati cu informatii utile legate de principii, filosofie, istorie dar si de practica taekwondo-ului.

Este important ca aceste capitole sa existe pentru intelegerea fundamentelor care stau la baza practicarii taekwondo-ului. Un neinitiat cand va auzi care este numarul practicantilor de taekwondo la nivel global, isi va pune cu siguranta intrebarea: ce are taekwondo deosebit de alte stiluri de arte martiale, de este practicat de un numar imens de persoane? Iar noi avem datoria sa ii punem la dispozitie informatia corecta.Daca acum 10 sau 15 ani in urma, la aceste informatii aveau acces doar cei "privilegiati" sau cei norocosi, acum este de datoria noastra sa transmitem mai departe ceea ce invatat.

Sa nu uitam ca taekwondo (dar si artele martiale in general) nu sunt proprietatea nimanui de pe planeta.

In viitor vom realiza un capitol separat, ce va contine informatii despre cultura coreeana, alte stiluri de arte martiale coreene, legende coreene, etc.

Va dorim lectura placuta!